Engelse Korthaar Katten

Deze katten zijn graag bij mensen in de buurt zijn en liggen vaak op schoot. Roos is een mooie en lieve fawn poes Af en toe hebben wij met onze poezen een nestje.

Britse Korthaar Creme Brits Korthaar Perzische Katten Grijze Katten

Middelgroot tot groot Gewicht.

Engelse korthaar katten. Ben je van plan binnenkort een en Britse Korthaar kitten te kopen bij een fokker dan is het verstandig om je breed te oriënteren. 21 Goede Fokkers Cattery Lijst. Ze selecteerden hun katten op een compacte en gedrongen bouw en kruisten deze met Perzische katten om tot het gewenste resultaat te komen.

Ze hebben een rustig en introvert karakter. Catteries zijn gepassioneerde particulieren met kennis en liefde voor het kattenras. Als gevolg van die kruisingen worden er af en toe langharige kittens geboren die door de meeste Brits korthaarfokkers als.

Lees MeerBritse Korthaar Kitten Kopen. Toch vinden ze het heerlijk om. Ondanks dat dit ras echt van mensen houdt dringen ze zich niet aan je op.

Voor een kat heeft dit soort kleine oren en grote ogen. Kittentekoop is een website waar u advertenties plaatst voor raskittens en raskatten een link naar uw cattery opgeeft herplaatsingen aanbiedt of uw kater toevoegt aan de dekkaterlijst. De raskat Britse Korthaar is aanhankelijk aan het hele gezin en lopen net als honden achter mensen aan.

Een nieuwe kat kopen vergt het nodige voorwerk maar met dit overzicht hopen. Kittentekoop is een website waar u advertenties plaatst voor raskittens en raskatten een link naar uw cattery opgeeft herplaatsingen aanbiedt of uw kater toevoegt aan de dekkaterlijst. De Brits korthaar stamt waarschijnlijk af van het oudste natuurlijke kattenras dat in Engeland heeft geleefd.

Daarnaast is de Britse korthaar een zeer vriendelijke kat voor zowel huisdieren als kinderen en vreemden. De bekendste kleurvariant is de British Blue een stevige blauwgrijze met koperen ogen medium staart maar het ras is ook ontwikkeld in een breed scala van andere kleuren en patronen waaronder tabby en colorpoint. Door verschillende kruisingen met perzen kreeg de dit ras en grotere kop en meer body.

Britse korthaar katten zijn ongelooflijk populaire huiskatten of katten voor op appartement. Het zijn middelgrote tot grote compacte katten met een gewicht tussen 35 en 8 kilogram. Sinds 2013 woont ook haar dochter Flow bij ons.

Kitten - Brits Korthaar Geboren 08012019. De katten werden 2000 jaar geleden door de Romeinen vanuit Egypte meegenomen naar Engeland. De Britse Korthaar geldt als oudste van het Britse kattenras.

Britse korthaar kater 3mand oud kitten katten 3 mand oud geboortedatum 12112020 zonder stamboom britse korthaar kater met passport gechipt ingeënt drie keer ontwormd onvlooit 120000 28 feb. De meest logische plek om een Britse Korthaar te kopen is via een cattery. Hier is een overzicht van betrouwbare Britse Korthaar catteries te vinden welke voornamelijk in Nederland zijn gelokaliseerd.

Naar verluidt werd de Britse Korthaar door de Romeinen meegenomen naar Groot-Brittannië waar ze lang geïsoleerd leefden. Wij zijn een kleine Cattery in Gouda. Het is een slimme kat die haar baasje lief aankijkt als.

Dit is een ander woord voor fokker van katten. Door het kruisen met perzen kregen de Brits kortharen meer lichaamsvolume en kopomvang. De Britse korthaar de naam zegt het eigenlijk al een kortharige kat uit Engeland.

Het is een stevige gedrongen kat die aan het eind van de 19e eeuw in Engeland gefokt werd voor specifieke kleur en tekening in de vacht. De voorouder van het kattenras leek qua uiterlijk totaal niet op de huidige Brit. De Britse korthaar is de leukste huiskat.

Brits Korthaar - Kittens aangeboden - Kittens te koop. U kan ze zelfs leren apporteren. De Brits Korthaar is de stamboomversie van de traditionele Britse huiskat met een opvallend dikke lichaam dichte vacht en breed gezicht.

Britse korthaar kater 3mand oud kitten katten 3 mand oud geboortedatum 12112020 zonder stamboom britse korthaar kater met passport gechipt ingeënt drie keer ontwormd onvlooit 120000 28 feb. De Britse kortharen zijn ontstaan uit een kruising van Perzische katten of poezen. De Britse korthaar heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een populaire huiskat.

Britse Korthaar katten hebben een lief en vriendelijk karakter en ook naar andere katten en overige huisdieren zoals honden is de Britse Korthaar vriendelijk en verdraagzaam en passen zich makkelijk aan aan hun omgeving en de situatie. In 2012 is Roos erbij gekomen. In je zoektocht naar een betrouwbare Britse Korthaar cattery is het soms lastig om het overzicht te bewaren.

Deze raskat zal in de buurt blijven maar ze houden ook van jagen en spelen. De Brits korthaar is een kortharig kattenras. De perzen zijn van oorsprong.

In 2007 is onze eerste brits korthaar Floor bij ons komen wonen. Deze mooie kortharige katten zijn wat stevig en gedrongen. Het is een gespierde kat.

Dit prachtige kattenras stamt uit de 19 e eeuw en is een relatief jong ras. Twee schattige britse korthaar katten klaar voor gratis adoptie ze zijn allebei erg goed met kinderen en andere huisdieren en ze zijn allebei klaar om te vertrekken. Verder vallen de bolle wangen op.

De oorsprong van de op een teddybeer lijkende kat mag dan in de Engelse straten liggen desondanks jagen de Britse Kortharen zelden meer op muizen. De reden hiervoor is de persoonlijkheid van de kat en de aandacht dat het nodig heeft van zijn eigenaar. De Brits Korthaar en Langhaar kennen vrijwel dezelfde rasstandaard maar met verschil in de beharing.

Het gaat om. De kat is specifiek voor de kleur en vacht gefokt. Zijn volgroeid na ongeveer 3 jaar en bereiken een leeftijd van 14 tot 20 jaar Grootte.

De Brits korthaar vaak fout gespeld als Britse korthaar staat bekend om zijn korte en dichte vacht brede kop en grote oranje ogen. De Brits Korthaar en de Brits Langhaar worden gemiddeld vijftien jaar oud. Een Britse korthaar kitten kopen.

In het begin werd het ras inmiddels Britse korthaar genoemd alleen in de vachtkleur blauw gefokt.

I Pinimg Com Originals 6b 67 Ff 6b67ff8d88d1ae3

Kitty Onze Lilac Torti Britse Korthaar Kitten 9 Weken Oud British Shorthair Cats British Shorthair Cats

Britse Korthaar Kittens Blauw Zilveren Britse Kort Haar Kittens Brits Korthaar Schattige Katten Katje Katten

Pin Van Elvira Jansen Op Animals Brits Korthaar Katten En Kittens Russian Blue

Britse Korthaar Kittens Te Koop Aangeboden Op Tweedehands Net Brits Korthaar Katten En Kittens Gekke Katten

Brits Korthaar Kat 7 Maanden Oud Zitten Voor Witte Achtergrond Brits Korthaar Katachtigen Grijze Katten

Pin Van I K K I Op P O E Z E N Brits Korthaar Russian Blue Katten En Kittens

Britse Korthaar Kittens Google Zoeken Brits Korthaar Kittens Huisdier

Pin By I K K I On P O E Z E N Cats Kittens Cutest Grey Kitten

24 09 08 022 Jpg 850 567 Brits Korthaar Russian Blue Nebelung

Schattige Britse Korthaar Kittens Brits Korthaar Huisdier Kittens

Britse Korthaar Kittens Blauw British Shorthair Kittens Cats Cute Cat Breeds

Brits Korthaar Funny Katten Katten En Kittens Katje Katten

Rasclub Brits Korthaar De Brits Korthaar Brits Korthaar Kattenliefhebbers Kat Fotografie

Britse Korthaar Kittens Tap The Link For An Awesome Selection Cat And Kitten Products For Your Feline Companion Brits Korthaar Katten En Kittens Katje Katten

Blauw Brits Korthaar Kitten Beschikbaar Cattery Van Duivenduin Zuid Holland Nederland Britskorthaar Britishshort Kattenrassen Brits Korthaar Kitten

Britse Korthaar Kitten Cute Cats Gorgeous Cats Cute Cats And Kittens

Britse Korthaar Kitten Mr Ollie Van Rirori Bicolor Lilac Wit Brits Korthaar Schattige Kittens Huisdier

Britse Korthaar Lilac Zimba Brits Korthaar Katje Katten Brits