Engelse Korthaar Cattery

Zo nu en dan hebben wij uit pure hobby en liefde voor deze prachtige rassen Ragdoll en Brits Korthaar kittens. In 2012 is Roos erbij gekomen.

Cattery T Hof Ritthem Brits Korthaar Cattery Brits Korthaar Kittens Blauw Lilac Creme Silver Tabby Brits Korthaar Katten Blauw

Vanaf de negentiende eeuw werden buitenlandse exotische kattenrassen door de rijkere inwoners van Groot-Brittaniƫ tentoongesteld en gefokt.

Engelse korthaar cattery. Lieve kittens geboren op 8 februari. Cattery Jukemino Brits Langhaar met de kleur cinnamon of chocolate. Ze hebben een rustig en introvert karakter.

Theo en Marcella den Hartog Koningin Julianastraat 26 7064 GB Silvolde. Onze lieve britse korthaar poes is 6 februari moeder geworden van dit geweldige nestjeDe kittens mogen over een aantal weken het. Het is een slimme kat die haar baasje lief aankijkt als.

Tussen Rotterdam en Utrecht. Wij zijn een kleine Cattery in Gouda. De raskat Britse Korthaar is aanhankelijk aan het hele gezin en lopen net als honden achter mensen aan.

Af en toe werden er Perzen ingekruist om deze compacte bouw te behoudenverbeteren. Een Britse korthaar kitten kopen. De naam Finch is de Engelse vertaling van Vink.

Theo en Marcella den Hartog. 2 Grijs met wit gevlekte poesjes 2 helemaal grijze. Middelgroot tot groot Gewicht.

Bent u van plan om een Britse Korthaar kitten te kopen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Aan het eind van de negentiende eeuw werd de Engelse huiskat British cat of Shorthairvoor het eerst tentoongesteld. Fleur is 7 april 2015 bij ons komen wonen en sindsdien ben ik ook besmet met het Brits Korthaar Virus.

Voor een kat heeft dit soort kleine oren en grote ogen. Het was een korte gedrongen kat. Deze katten zijn graag bij mensen in de buurt zijn en liggen vaak op schoot.

Sinds 2013 woont ook haar dochter Flow bij ons. We hebben twee Britse korthaar poezen Coco Lychnis blauw en Victoria Lychnis chocolate. Welkom op de website van onze cattery.

De Brits korthaar vaak fout gespeld als Britse korthaar staat bekend om zijn korte en dichte vacht brede kop en grote oranje ogen. Nu 3 weken oud. De cattery is geregisseerd bij NRKV.

Die ze ook verdienen. Contact Update Welkom op onze website. U kan ze zelfs leren apporteren.

Ons doel als liefhebber en hobbyfokker van de brits kort- en langhaar is bijdragen in de verbetering en de instandhouding van dit prachtige ras. Zo blij dat ze ons gegund was. Roos is een mooie en lieve fawn poes Af en toe hebben wij met onze poezen een nestje.

Our Cattery Welkom. Zijn volgroeid na ongeveer 3 jaar en bereiken een leeftijd van 14 tot 20 jaar Grootte. Zij hielden ervan te pronken met kattige aanwinsten van op hun verre reizen.

Wij zijn een erkende handelskwekerij met een groot aanbod aan verschillende rassen. Origine van onze kittens. Via deze site willen we iedereen op de.

Zon 2 jaar geleden werden we verliefd op de Brits Lees verder Welkom bij Cattery Gilmar. Britse korthaarscotish fold kittens. Bij Cattery Delyn in Aartrijke zijn onze britten immers een echte passie.

Over ons Cattery Gilmar is gevestigd te Zedelgem in de provincie West-Vlaanderen op een 10-tal km van Brugge. Wij hebben de volgende kleuren binnen onze cattery creamlilacFawnblauw chocolate en cinnamon. Wij Rob en Ria hebben in maart 2002 onze eerste voorstellen voor catterynamen ingediend en die werden meteen afgewezen.

Kijk onder het kopje kittens voor meer informatie. In juli 2018 heb ik mijn Bachelor of Laws behaald en werk ik sinds 2019 bij de Rechtspraak. Wij hebben nu tien jaar een relatie en wonen in Den Haag met ons Brits korthaar kater Legend en ons Brits langhaar poesje Aloe.

Nu 3 weken oud. Daarnaast ben ik zon 12 jaar duivenmelker fokker geweest. Cattery Finch bestaat sinds 2002.

Onze Engelse Cocker Spaniel website Kennel Twinkelbell s. Deze raskat zal in de buurt blijven maar ze houden ook van jagen en spelen. Wij zijn een kleine cattery gelegen in de omgeving van Leuven te Vlaams Brabant.

2 Grijs met wit gevlekte poesjes 2 helemaal grijze katers en 2 creme kleurig. Vanaf 22 oktober 2015 heb ik officieel mijn Brits Korthaar Cattery of Lizas Lane. De Brits Korthaar komt uit Groot Brittanniƫ.

Inmiddels hebben we een aantal nestjes gehad van Brits korthaar en Brits langhaar katten. Zo hebben wij ook enkele een nestje met leuke Britse Korthaar kittens te koop. 120000 Vandaag Dagtopper.

Britse korthaarscotish fold kittens. We omringen onze Britjes met veel liefde en genegenheid. Ons hele leven zijn we al in de ban van dieren zowel buiten als binnen.

Ze maken deel uit van ons gezin. Van harte welkom op de website van Brits Korthaar Ragdoll Cattery Finch. Welkom bij deze site van Cattery Cherished.

Op deze site kun je alles lezen over onze Brits Korthaar poezen en castraat. Cattery La Sorellina di. Uiteraard werden ook de Engelse kortharige huiskat en de staartloze Manx geshowd.

Een kleine cattery waar alle kittens in een huishouden met kinderen en andere katten opgroeien tot mooie en sociale kittens. Cattery in Brits korthaar. Kittentekoop is een website waar u advertenties plaatst voor raskittens en raskatten een link naar uw cattery opgeeft herplaatsingen aanbiedt of uw kater toevoegt aan de dekkaterlijst.

Deze mooie kortharige katten zijn wat stevig en gedrongen. De kat is specifiek voor de kleur en vacht gefokt. Droomt u er van een Brits korthaar in huis te hebben.

Beroepskweker van Brits Korthaar in de kleuren blauw-lilac en blue color points. In 2007 is onze eerste brits korthaar Floor bij ons komen wonen. Door verschillende kruisingen met perzen kreeg de dit ras en grotere kop en meer body.

Dan vindt u bij ons ongetwijfeld wat u zoekt. Cattery Lychnis is een kleine Britse lang en korthaar cattery in het dorpje Goudriaan Zuid-Holland. Na nog twee pogingen werd eindelijk onze catterynaam Cherished goedgekeurd.

En 21 december 2014 is onze Fleur bij haar in de cattery geboren ik was op slag verliefd. Lieve kittens geboren op 8 februari.

Cattery Rinacci Brits Korthaar De Brit Cute Cats And Dogs Kittens British Shorthair Cats

Brits Korthaar Cattery Dreamcatcher S Brits Korthaar Mooie Katten Schattige Katten

Aouuuuw I Want Them All Brits Korthaar Cattery Van De Kraayenberg Cattery Animals Cats

Brits Korthaar Kitten Cattery Eek A Mouse The Netherlands Kittentekoop Kittens Pretty Cats Cats Gorgeous Cats

Brits Korthaar Kitten Cattery Britmanjes Kittentekoop Cattery Cats And Kittens Kitten

Brits Korthaar Kitten Cattery Gryffindors Duitsland Www Kittentekoop Nl Cats And Kittens Cattery Kitten

Britse Korthaar Kittens Tap The Link For An Awesome Selection Cat And Kitten Products For Your Feline Companion Brits Korthaar Katten En Kittens Katje Katten

Colours Of British Shorthair And Longhair Cats British Kittens Cattery Mysticat House British Shorthair Cats Cats British Blue Cat

Britsekorthaar Britishshorthair Kittensofinstagram Kitten Cattery Glamour Velvet Have A Purrfect Life Little Cattery Cats And Kittens British Shorthair

British Shorthair Kittens Cattery Morgaine S Www Morgaines Net The Netherlands Brits Korthaar Kittens Katten

Britse Korthaar Kitten Cute Cats Gorgeous Cats Cute Cats And Kittens

Britse Korthaar Creme Google Zoeken Brits Korthaar Schattig Kitten Katten

Cattery De Leibeekhoeve Cattery Royal Canin Fokkers Brits Korthaar Kitten Kattenliefhebbers

British Shorthair Kitten Cattery Gryffindors Germany Www Kittentekoop Nl Brits Korthaar Dieren Brits

Brits Korthaar Kitten Cattery Chivers Kittentekoop Nl Cattery Cats And Kittens Kitten

Pinterest

Pin Van Elvira Jansen Op Animals Brits Korthaar Katten En Kittens Russian Blue

Blauw Brits Korthaar Kitten Beschikbaar Cattery Van Duivenduin Zuid Holland Nederland Britskorthaar Britishshort Kattenrassen Brits Korthaar Kitten

Calvin Male Lilac British Shorthair L And Camille Female Fawn British Longhair R Both 8 Weeks Old Cattery Va Brits Korthaar Grijze Katten Katje Katten